Sunday, 10 June 2012

EXam DAys..

It was me...At the stairways of the hostel...Yes...I'm Sitting at the stairs...Just To Online...
The connection do not reach my room(broken English)....
Ok...sekarang, 10 06 2012...Jam menghampiri pukul satu tiga puluh pagi.....Baru terhegeh2 nak study...
opss...salah...sambung study...tadi siang bukan main lagi gi library....Library negeri plak tu...alih-alih g tido kat surau...entah pape je...balik pukul lima, ambil my lovely friend IDA kat bus stesen....Lagi terlalu mengantuk...lepas maghrib sambung tido....mengantuk tak hilang kot...Final exam kali nie...mood study macam main sorok-sorok je...Cam chipsmore pun ada..kejap ade, lame xde(my versi)...Bila dah khusyuk nak study, ramai plak pelanggan datang....Xley marah k....itu pelanggan....hahaha...diorang nak print slip exam...Hingga detik ini daku pun belum print....Bila dah agak bosan datanglah mood karoke...ahaks...sambil dengar lagu dari hp....mulut turut bergerak...tetiba ter'accident' dengar lagu nie...


Suaraku berharap.....(Patutnya Hatiku Berharap)....Memandai je....

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan


Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Part Pujaan.......

First time kot dengar lagu nie malam nie...entah bila duk dalam memory card pun tak perasan..Bolehlah...agak bermaksud....dah boleh melalaikan jiwa juga lagu nie..

Ok....need to stops....Jum dengar lagu lain plak.....
Muhasabah diri...



Last words ....

Gud Luck to all my lovely classmates for our final exam....




No comments:

Post a Comment